beste-zorgverzekeringen-voor-2020

Beste zorgverzekering 2020

Zoek jij de beste zorgverzekering 2020? Bekijk de meest gekozen en beste zorgverzekeringen van onze bezoekers hier. Wij hebben een Top 5 Beste zorgverzekeringen voor je gemaakt, in enkele seconden zie jij exact wat de zorgverzekeraar te bieden heeft. Natuurlijk heeft ieder persoon andere zorgwensen, maar over het algemeen bieden de beste zorgverzekeringen hieronder een prima dekking voor een betaalbare premie. Voor meer informatie of het afsluiten van de zorgverzekering verwijzen wij je door naar de beveiligde omgeving van de zorgmaatschappij.

Weet jij nog niet zeker welke zorgverzekering het beste is voor jou? Doe dan een uitgebreide zorgverzekering vergelijking met onze Zorgvergelijker 2020. Aan de hand van jouw persoonlijke gegevens en wensen zal de vergelijker de beste zorgverzekering tonen. De goedkoopste staat altijd direct bovenaan!

zorgverzekering-friesland-2020

1. Zorgverzekeraar Friesland

Onze bezoekers hebben afgelopen jaar het vaakst gekozen voor een zorgverzekering van de Friesland. In 2020 verwachten wij opnieuw veel overstappers naar deze zorgverzekeraar. De Friesland biedt namelijk drie verschillende basisverzekeringen aan, ook voor mensen die een restitutie zorgverzekering willen hebben zijn bij de Friesland aan het juiste adres.

 

Naast de basisverzekeringen biedt de zorgverzekeraar ook verschillende aanvullende modules aan. Met name mensen die fysiotherapie behandelingen vergoed willen hebben hebben ruime keuze bij de Friesland zorgverzekeraar. Bekijk alle details, en bereken direct je premie bij de zorgmaatschappij.

Zelf Bewust Polis € 106,75
Alles Verzorgd Polis € 125.45
Vrije Keus Polis € 132.25
Aanvullend Vanaf € 6.95
Tandarts Vanaf € 12.50
zorgverzekering-FBTO-2020

2. Zorgmaatschappij FBTO

Op de tweede plaats in onze Top 5 beste zorgverzekeringen staat FBTO. De Zorgmaatschappij biedt twee basisverzekeringen aan. Zo kun je kiezen voor een naturapolis met een beperkte vrije zorgkeuze, en een restitutiepolis. Een groot voordeel van FBTO is dat je tegen een relatief lage premie een tandartsverzekering kunt afsluiten.

 

Verwacht jij weinig tot geen zorgkosten in 2020? Dan kun je bijvoorbeeld de restitutie zorgverzekering goedkoper maken via het eigen risico. Hoe hoger je het eigen risico zet, hoe goedkoper de zorgverzekering gaat zijn. Let wel op dat het niet geschikt is voor iedereen, de gemaakte zorgkosten zullen eerst voor eigen rekening zijn. Meer informatie lees je op de site van de zorgverzekeraar!

Naturapolis € 109.95
Restitutiepolis € 117.50
Aanvullend Vanaf € 2.50
Tandarts Vanaf € 8.95
Eigen risico verhogen Mogelijk
2020-zorgverzekering-HEMA

3. HEMA zorgverzekering

In de Beste Zorgverzekering Top 5 van ZorgWiser.nl staat zorgverzekeraar HEMA op de derde plaats. Steeds meer consumenten kiezen er jaarlijks voor om een zorgverzekering af te sluiten bij HEMA. Er zijn natuurlijk bij iedere zorgverzekeraar wel voor- en nadelen te noemen. Hier links zie je direct de mogelijkheden en premies van de zorgverzekeraar.

 

HEMA is dus over het algemeen een prima zorgverzekeraar, en een zorgverzekering afsluiten bij hen is dan ook zeker niet verkeerd. Voor alle informatie en je premie berekenen kun je natuurlijk op ZorgWiser.nl doen of bij HEMA. Wij verwijzen je voor het afsluiten overigens altijd door.

HEMA basisverzekering € 111
Aanvullend Vanaf € 7.50
Tandarts Vanaf € 12
Eigen risico verhogen Mogelijk
Korting 10% korting bij HEMA
Promovendum-zorgverzekering-2020

4. Zorgmaatschappij Promovendum

Een Christlijke zorgverzekering afsluiten? Dan is Promovendum de zorgverzekeraar voor jou in 2020. In onze Top 5 Beste zorgverzekeringen voor 2020 Promovendum op de vierde plaats. De basisverzekering is een zogenaamde naturapolis, voor een volledige vergoeding dien je dus naar een aangesloten zorgaanbieder te gaan.

 

Zorgverzekeraar Promovendum biedt ook vergoedingen voor specifieke christelijke zorg. Alle vergoedingen en aangesloten zorgverleners zijn terug te vinden op de website van Promovendum. Vergelijk en bereken je premie in onze Zorgvergelijker 2020 op bij de zorgmaatschappij.

Basisverzekering € 107,50
Aanvullend vanaf € 8,90
Tandarts vanaf € 14,90
Eigen risico verhogen Mogelijk
Polis Natura
zorgverzekering-salland-2020

5. Salland

Op de laatste plaats staat Zorgmaatschappij Salland. Een van de beste zorgverzekeringen aldus onze bezoekers. De premie voor de verplichte basisverzekering is bij zorgverzekeraar Salland zeker betaalbaar, en is goedkoper te maken via het eigen risico.

 

Naast de basisverzekering biedt de zorgverzekeraar ook verschillende aanvullende modules aan. Door het ruime aanbod denken wij dat ook Salland een van de beste zorgverzekeringen zal zijn voor 2020. Voor meer informatie over de verzekeringen verwijzen wij je door naar de beveiligde omgeving van de zorgverzekeraar.

Basisverzekering €106,90
Aanvullend vanaf €5,85
Tandarts vanaf €11,00
Eigen risico verhogen Mogelijk
Eigen risico €885,- Premie €89,40