kies-de-goedkoopste-basisverzekering-in-2020

Goedkoopste basisverzekering 2020

Vind op deze pagina de goedkooste basisverzekering voor 2020. Via de slimme Zorgvergelijker is het vinden van de beste zorgverzekering en natuurlijk de goedkoopste een fluitje van een cent.

 

Het enige wat je hoeft te doen is aan de linkerkant je gegevens en wensen in te vullen, samen met je huidige polis. Op deze manier gaat de vergelijker automatisch voor jou de zorgverzekeringen vergelijken. De goedkoopste basisverzekering 2020 staat vervolgens direct bovenaan!

De goedkoopste zorgpremie zorgverzekering?

De laagste premie zorgverzekering hangt af van een aantal factoren. De goedkoopste basisverzekering is eigenlijk voor iedereen verschillend, want wat wil jij allemaal vergoedt krijgen van de zorgverzekeraar?

 

De basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde, de inhoud wordt immers bepaald door de Rijksoverheid. De bijbehorende premie zorgverzekering wordt bepaald door de zorgverzekeraar zelf, het kan dus voorkomen dat jij voor dezelfde dekking een hogere premie gaat betalen. Met behulp van de zorgvergelijker op deze pagina, is de laagste premie zorgverzekering eenvoudig te vinden. Het afsluiten van je nieuwe zorgverzekering doe je overigens direct bij de zorgverzekeraar!

De Friesland
€ 106,75
FBTO
€ 109.95
HEMA
€ 111.-
Ditzo
€ 109,95

Eigen risico en de goedkoopste basisverzekering

Je kunt de basisverzekering  goedkoper maken door het eigen risico te verhogen. Feit is wel dat het natuurlijk niet altijd slim is om te doen. Stel je bent jong en gezond, en hebt afgelopen jaar eigen geen zorgkosten gemaakt, dan zou het verhogen van het eigen risico kunnen. Maar ook in dit geval geldt dat wanneer je zorg nodig hebt, de kosten vaak hoger zijn.

 

Met eigen risico zorgverzekering in 2020 is opnieuw 385 euro, en dit bedrag is voor iedere consument gelijk. Het eigen risico ga je pas betalen wanneer je daadwerkelijk zorgkosten maakt die vallen onder de basisverzekering. Maak je dus geen kosten, dan betaal je ook geen eigen risico. Het is mogelijk om het bedrag te verhogen met 100 euro, tot maximaal 885 euro per jaar. De zorgverzekeraar geeft je hier een flinke zorgpremie korting voor terug, en dat is altijd welkom.

 

Met behulp van onze slimme zorgvergelijker 2020 kun jij exact aangeven hoe hoog het eigen risico moet zijn. De regel is, hoe hoger het eigen risico hoe lager de premie!

Zorgverzekering met een lage premie vinden

Als je weet welke dekking je wilt hebben, kun je beginnen met het zorgpolis vergelijken op ZorgWiser.nl. Het is namelijk van essentieel belang dat je exact weet wat je wel en juist niet vergoed wilt hebben in 2020. Hoe meer jij weet wat je wilt, hoe beter je je zorgverzekering vergelijken kunt.

 

Hoe vind je een zorgverzekering met een lage premie? Simpel, vul de benodige gegevens in de zorgvergelijker 2020 hierboven. Geef bijvoorbeeld je geboortedaum in en de hoogte van het eigen risico. Vergeet niet om ook aan te geven of je een volledige- of een beperkte vrije zorgkeuze wilt hebben volgend jaar. Zodra je deze gegevens hebt ingevuld kan de vergelijker zijn werk doen. De goedkoopste basisverzekering 2020 staat gelijk bovenaan, die je vervolgens kunt afsluiten bij de verzekeraar.

 

De goedkoopste hoeft natuurlijk niet altijd de beste te zijn, lees je goed in voordat je over gaat tot het afsluiten van een polis met de laagste zorgverzekering premie in 2020. Wij verwijzen onze bezoekers altijd door naar de zorgmaatschappij, het direct zaken doen vinden wij namelijk belangrijk.

De vijf ZorgWiser.nl stappen

Volg de hieronder genoemde stappen, en je gaat gegarandeerd een zorgverzekering met een lage premie vinden die bij je past. Niet voor niets stappen jaarlijks honderduizenden Nederlanders over naar een andere zorgverzekeraar. De voornaamste reden is dat de consument gewoon niet te veel geld wilt betalen, en vaak kiest voor de goedkoopste basisverzekering.

 

Gezonde mensen die weinig tot geen zorgkosten maken kunnen namelijk flink besparen. Het verschil tussen de duurste- en goedkoopste basisverzekering in 2020 is opnieuw honderden euro’s. Door een kritische vergelijking te doen kun jij ook besparen op de zorgpolis. De juiste zorgverzekering met een lage premie gevonden? Sluit deze direct af bij de zorgverzekeraar!