united-consumers-zorgverzekering-van-2020

UnitedConsumers zorgverzekering 2020

De United Consumers zorgverzekering 2020 is tegen een relatief lage zorgpremie af te sluiten. De zorgverzekeringen van UnitedConsumers zijn in samenwerking met het grote VGZ. Het aantal verzekerden bij zorgverzekeraar VGZ is ongeveer 2,8 miljoen. Kortom: als jij kiest voor een United Consumers zorgverzekering 2020 heb jij een prima polis!

 

Je kunt de aanbieding van UnitedConsumers en haar zorgverzekering tenminste spectaculaire noemen. De Zorgverzekering UnitedConsumers is maar liefst 10% goedkoper dan wanneer jij de polis afsluit bij zorgverzekeraar VGZ. DE zorgverzekeringen van United Consumers hebben daardoor een prima prijs / kwaliteit verhouding.

Keuze

Premie

Basispakket Bewuzt
€105,95 p/mnd
Basispakket VGZ
€108,85 p/mnd
Aanvullend vanaf
€9,14 p/mnd
Tandartsverzekering vanaf
€12,29 p/mnd

De UnitedConsumers zorgverzekering VGZ

Je kunt dus tot wel 10% korting krijgen wanneer jij de zorgverzekering United Consumers afsluit. Dit geldt voor de VGZ Ruime Keuze en de VGZ Eigen Keuze zorgverzekeringen. Een ander voordeel, waardoor veel consumenten kiezen voor Zorgverzekeraar UnitedConsumers is dat je gewoon naar je eigen huisarts kunt blijven gaan aankomend jaar. Voor behandelingen waar een wachtlijst voor geldt, kan VGZ bemiddelen, dat is natuurlijk echt prima geregeld. Vergelijk je huidige zorgverzekering direct in onze Zorgvergelijker 2020, of bereken de premie bij de zorgverzekeraar!

De UnitedConsumers zorgverzekering Bewuzt

Naast de VGZ zorgverzekering via United Consumers biedt de zorgverzekeraar in 2020 ook een Bewuzt polis aan. Er zijn zeker een aantal voordelen te noemen van deze zorgverzekering. Zo is het basispakket relatief goedkoop te noemen. Nota’s worden volledige vergoed (100%) wanneer jij je laat behandelen bij gecontracteerde zorgaanbieders, geen extra kosten dus!

 

Naast de zorgverzekering United Consumers via Bewuzt zijn er ook voldoende aanvullende modules beschikbaar. Zo kunt je kiezen uit tandartsverzekeringen, fysiotherapie verzekeringen en alternatieve geneeswijzen vergoedingen. Zeker een voordeel te noemen, je gaat dus alleen betalen voor zorgkosten die jij vergoed wilt hebben en niet voor zorg die jij toch niet gaat gebruiken. Het verhogen van het eigen risico is ook een optie, hierdoor ga jij de zorgverzekering met een lage premie krijgen die jij zocht.

Vergelijk de United Consumers zorgverzekering

Direct de UnitedConsumers zorgverzekering 2020 afsluiten? Wij verwijzen onze bezoekers altijd direct door naar de beveiligde omgeving van de zorgverzekeraar. Wij informeren je hier over de mogelijkheden voor het aankomende jaar, het afsluiten doe je gewoon bij de verzekeraar. Voor mensen die nog niet zeker weten of de zorgverzekering United Consumers de beste is, vragen wij gebruik te maken van de slimme Zorgvergelijker 2020. Een concrete maar zeker kritische vergelijking van zorgverzekeringen.