de-unive-zorgverzekering-van-2020

Univé zorgverzekering van 2020

De Univé zorgverzekering in 2020. Wat gaat er veranderen? En welke zorgpremie ga je betalen in 2020 voor de zorgverzekering van Unive? Op deze en al je andere vragen gaan we je antwoorden op deze pagina. Bekijk de basis- aanvullende- en tandartsverzekeringen van de zorgverzekeraar met de bijbehorende vergoedingen en premies.

 

Zorgmaatschappij Univé biedt in 2020 drie verschillende basis zorgverzekeringen aan. Een online polis, naturapolis en een restitutie Univé zorgverzekering. Ongeacht of je een beperkte of juiste volledige vrije zorgkeuze wilt hebben zijn er prima mogelijkheden bij Univé.

Univé Zorg Select
€ 105,85
Online polis (goedkoopste)
Zorg Geregeld
€ 120,95
Naturapolis
Univé Zorg Vrij
€ 126,-
Restitutiepolis

De zorgverzekering van Univé

Er zijn dus drie verschillende Univé zorgverzekeringen waar je uit kunt kiezen. De goedkoopste Univé zorgverzekering in 2020 is de Univé Zorg Select polis. Met deze verzekering dien je echter al je zorgzaken uitsluitend online te regelen met de zorgmaatschappij. Er geldt een maximale vergoeding van 70 procent voor de niet-gecontracteerde zorgverleners in Nederland.

 

De Univé Zorg Geregeld zorgverzekering is een naturapolis. Zo ga je een volledige vergoeding krijgen bij de gecontracteerde zorgverleners, en maximaal 80 procent van de nota bij de overige zorgaanbieders.

 

Voor mensen die een volledige vrije zorgkeuze willen hebben in 2020 is de Univé zorgverzekering restitutie. Met de Univé Zorg Vrije polis bepaal jij zelf waar je je laat behandelen, je krijgt altijd een volledige vergoeding van de zorgmaatschappij in 2020.

 

Als je wilt weten welke zorgaanbieders zijn gecontracteerd verwijzen wij je door naar Univé. Het is mogelijk om daar je premie te berekenen, of doe dit via onze Zorgvergelijker 2020.

Aanvullende Zorgverzekering Univé

Uiteraard biedt Zorgverzekeraar Univé in 2020 verschillende aanvullende verzekeringen aan. Niet alle zorgkosten vallen namelijk onder de verplichte basisverzekering. Denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en anticonceptiemiddelen vanaf 21 jaar. Wanneer je hier liever niet zelf voor wilt betalen kun je een aanvullende module toevoegen aan de Univé zorgverzekering 2020.

 

Er zijn drie aanvullende mogelijkheden bij Unive. En alle verzekeringen bieden prima aanvullende vergoedingen voor het aankomende jaar. Direct alle informatie bekijken? Wij verwijzen je direct door naar de juiste pagina van de verzekeraar.

De tandartsverzekeringen van Univé

Ga jij in 2020 vaker naar de tandarts? Bekijk dan of het afsluiten van een tandartsverzekering voor jou de beste keuze is. De kosten die gemaakt worden bij de tandarts, worden niet vergoed vanuit het basispakket. Vergoedingen gelden namelijk alleen voor kinderen tot 18 jaar.

 

Zorgmaatschappij Univé biedt in 2020 drie verschillende tandartsverzekeringen aan. Het verschil zit in de totale vergoeding die je kunt ontvangen van de verzekeraar. Je dient de tandartsverzekering toe te voegen aan de Univé zorgverzekering 2020 om de aanvullende vergoedingen te kunnen ontvangen. Meer weten? Klik hieronder op Bekijk tandartsverzekeringen en je krijgt direct het overzicht te zien.

Vergelijk de Univé zorgverzekering voor 2020

Er zijn veel verschillende zorgverzekeringen waar je uit kunt kiezen. Maar welke zorgverzekering past nou het beste bij mij? Dit is slechts een van de redenen om je zorgverzekering te vergelijken. Met behulp van de ZorgWiser Zorgvergelijker 2020 is het zeer envoudig een vergelijking te maken op basis van jouw persoonlijke situatie. Geef aan welke vergoedingen je wilt ontvangen in 2020, het eigen risico en je gegevens om een uitgebreide vergelijking te doen. Uiteraard mag de Univé zorgverzekering 2020 niet missen in de zorgvergelijker!