ditzo-zorgverzekeringen-2020-vergelijk

Zorgverzekering Ditzo

Kies jij voor een Ditzo zorgverzekering 2020? Je krijgt namelijk een 100% vrije zorgkeuze voor ziekenhuizen en huisartsen. Zorgverzekeraar Ditzo biedt aankomend jaar een enkele basisverzekering aan. Deze hebben wij voor je tegen het licht gehouden, en de overige aanvullende modules. Het afsluiten van een zorgverzekering Ditzo doe je natuurlijk gewoon op de site van de zorgverzekeraar. Na het lezen van dit artikel weet jij precies wat de Ditzo zorgverzekeringen te bieden hebben in 2020.

Verzekeren begint bij jouw gemak, aldus de zorgverzekeraar Ditzo. De zorgmaatschappij is een echte internetverzekeraar en is onderdeel van de groep ASR Nederland. Alle zorgzaken zoals het afsluiten van de Ditzo zorgverzekering dien je dus online te doen. Sinds 2011 biedt de zorgverzekeraar zorgverzekeringen aan, naast deze polis zijn er nog veel meer verzekeringen af te sluiten bij Ditzo.

Keuze

Premie

Basisverzekering
€109,95
Aanvullend vanaf
€7,25 p/mnd
Tandartsverzekering vanaf
€ 11,50 p/mnd

Premie Ditzo zorgverzekering

Kies jij voor Ditzo in 2020? De basisverzekering kost aankomend jaar € 109,95 per maand met een eigen risico van 385 euro. Het is mogelijk om de zorgverzekering van Ditzo goedkoper te maken via het eigen risico. Het bedrag in 2020 is opnieuw minimaal 385 euro, maar kan je verhogen tot maximaal 885 euro. Met name jonge en gezonde mensen kiezen er voor om dit te doen, zorgverzekeraar Ditzo geeft je namelijk een flinke zorgpremie korting.

Aanvullende zorgverzekering van Ditzo

Het basispakket uitbreiden? Dat kan met een Ditzo aanvullende zorgverzekering. Je kunt in 2020 bij Ditzo kiezen uit drie verschillende aanvullende modules. Deze dekken kosten die niet worden vergoeding vanuit de verplichte basisverzekering. Zo ontvang je vergoedingen voor fysiotherapie, anticonceptie en alternatieve geneeswijzen.

 

Het is mogelijk om je al aanvullend te verzekeren vanaf 7,25 euro per maand. Bereken je premie in onze Zorgvergelijker 2020 of doe dit direct op de website van Ditzo. Naast de aanvullende zorgverzekering kun je ook kiezen voor een aanvullende tandartsverzekering. Bekijk alle vergoedingen per aanvullende verzekering op dewebsite van de zorgverzekeraar.

Ditzo Tandartsverzekeringen

Denk jij vaker naar de tandarts te moegen gaan in 2020? Ook voor mensen die enkel de periodieke controles ondergaan bij de tandarts is het aflsuiten van een tandartsverzekering handig. De kosten voor tandheelkundige zorg is altijd hoog, en wordt niet vergoed vanuit het basispakket.

 

De Ditzo zorgverzekering 2020 kun je uitbreiden met drie verschillende tandartsverzekeringen. Zo ontang jij een vergoeding van de verzekeraar voor de kosten di e je maakt. Het is mogelijk om je aanvullend te verzekeren voor de tandarts in 2020 vanaf 11,50 euro per maand.

Vergelijk de Ditzo zorgverzekering 2020

Voor mensen die nog niet zeker zijn of een zorgverzekering Ditzo de juiste keuze is, helpen wij je hier verder. Met behulp van onze Zorgvergelijker 2020 is het vinden van een zorgverzekering met een lage premie vrij eenvoudig.

 

Een uitgebreide zorgverzekering vergelijking op basis van jouw behoeftes en situatie. Uiteraard is de Ditzo Zorgverzekering 2020 terug te vinden in de uitgebreide vergelijker. Het afsluiten en het overstappen naar Ditzo is binnen enkele minuten geregeld. Het afsluiten van je nieuwe zorgverzekering doe je uitsluitend bij de zorgverzekeraar zelf.