fbto-zorgverzekeringen-in-2020

Zorgverzekering FBTO 2020

De FBTO zorgverzekering 2020 wellicht de beste voor jou? Zorgverzekeraar FBTO biedt twee verschillende zorgverzekeringen aan aankomend jaar. Wij informeren je graag over de mogelijkheden die FBTO biedt, een juiste zorgverzekering hebben is natuurlijk van groot belang. Je hebt de keuze uit een naturapolis en een restitutie zorgverzekering FBTO. Je zou dus moeten bedenken of je een beperkte of een volledige vrije zorgkeuze wilt hebben. Op deze pagina lees je alle belangrijke details over de FBTO zorgverzekering, en de bijbehorende premies.

Zorgverzekering FBTO

Wat je kunt verwachten van de zorgverzekeraar als jij kiest voor een zorgverzekering FBTO? Als jij de FBTO zorgverzekering naturapolis biedt krijg jij een volledige vergoeding bij alle aangesloten zorgverleners. Op de website van de zorgmaatschappij kun jij exact zien welke zorgaanbieders een contract hebben, en waar jij je kunt laten behandelen zonder hiervoor extra te moeten betalen. Als je gewenste zorgaanbieder geen contract heeft met FBTO, krijg je maximaal 75% vergoed van de rekening. Voor iets hogere zorgpremie kun jij ook voor deze zorgverleners een 100% vergoeding ontvangen.

Keuze

Premie

Naturapolis
€109.95
Restitutiepolis
€117.50
Aanvullend vanaf
€2.50
Tandarts vanaf
€8.95

Aanvullende zorgverzekering FBTO

Als de FBTO zorgverzekering basis niet voldoende dekking geeft, is het wellicht slim om je aanvullend te verzekeren. Zorgverzekeraar FBTO biedt in 2020 maar liefst 11 verschillende aanvullende FBTO zorgverzekeringen aan. Zo kun je bijvoorbeeld fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen vergoedt krijgen, deze behandelingen vallen namelijk niet onder de verplichte basisverzekering dekking.

 

Er zijn in 2020 ook drie aanvullende modules die je het gehele jaar aan en uit kunt zetten, dit gaat om bijvoorbeeld de tand ongeval en de zorg in het buitenaland module. Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de website van FBTO, hier kun jij de modules bekijken en vervolgens de zorgverzekering FBTO afsluiten.

Tandartsverzekeringen van FBTO

Verwacht jij extra kosten van de tandarts aankomend jaar? Een FBTO tandartsverzekering zou dan zeker handig zijn, je krijgt namelijk een vergoeding voor de kosten die gemaakt worden bij de tandarts. De module tand van zorgverzekeraar FBTO kent drie varianten. Zo kun jij zelf bepalen hoe hoog de vergoeding moet zijn in 2020, je kunt maximaal 750 euro ontvangen van de zorgverzekeraar.

 

Bereken direct je premie op de website van zorgverzekeraar FBTO voor zowel de basis- als de tandartsverzekeringen van FBTO. Wij verwijzen onze bezoekers altijd door naar de website van de zorgmaatschappij, je doet enkel directe zaken met de verzekeraar.

Premie FBTO zorgverzekering

De basisverzekering van FBTO kost in 2020 dus 109,95 euro per maand met een eigen risico van 385 euro. De restitutie FBTO zorgverzekering is iets duurder, je betaald in 2020 voor deze zorgverzekering namelijk 117,50 euro. Het berekenen van de zorgpremie kun je doen via de zorgvergelijker 2020 op onze website, of je gaat direct de premie berekenen op de website van FBTO. Je doet immers uitsluitend rechtstreekse zaken met de zorgmaatschappij, het afsluiten van een zorgverzekering FBTO doe je niet op onze site, wij helpen je alleen de juiste informatie te vinden.

Eigen risico FBTO zorgverzekering

Verwacht jij weinig tot geen zorgkosten in 2020? Dan zou het een optie zijn om het eigen risico vrijwillig te verhogen. Het bedrag is voor iedereen in 2020 minimaal 385 euro, en je gaat dit bedrag pas betalen zodra jij zorgkosten maakt die vallen onder de basisverzekering. Door dit bedrag te verhogen, krijg jij een extra korting op de FBTO zorgverzekering 2020 aankomend jaar. Het bedrag kan je meestel per 100 euro verhogen tot maximaal 885 euro, door dit te doen ga je een stuk minder zorgpremie betalen voor de zorgverzekering FBTO in 2020. Het is overigens niet slim om te doen, als jij veel kosten gaat maken, het eigen risico is namelijk altijd voor eigen rekening.