de-2020-zorgverzekeringen-van-de-friesland

Friesland zorgverzekering 2020

De Friesland zorgverzekering 2020 kent drie varianten. Op deze pagina leggen wij je de verschillen uit, en tonen de zorgpremies voor de zorgverzekering Friesland voor het aankomende jaar. Je hebt de keuze in 2020 bij de Friesland uit twee naturapolissen en één restitutiepolis. Maar welke is nou het beste voor mij? Om hier antwoord op te kunnen geven is het van groot belang de verschillen te weten. Naast zorgverzekeraar Friesland zijn er natuurlijk veel meer zorgverzekeraars met zorgverzekeringen voor 2020. Met een Friesland zorgverzekering 2020 ben jij iedergeval prima verzekerd voor de basis.

Zorgverzekering Friesland

Zoals eerder beschreven biedt De Friesland in 2020 verschillende zorgverzekeringen aan. Wanneer jij volledig zelf wilt kunnen bepalen naar welke zorgverlener je gaat voor een behandeling heb je de restitutiepolis nodig. Een restitutie zorgverzekering biedt namelijk bij Friesland een vrije zorgkeuze. Het is natuurlijk ook mogelijk (en goedkoper) om een naturapolis van de Friesland te nemen, met deze Friesland zorgverzekering 2020 zou je naar de gecontracteerde zorgaanbieders moeten gaan voor een volledige vergoeding. Hieronder hebben wij per zorgverzekering Friesland de belangrijkste informatie op een rijtje gezet.

Keuze

Premie

Zelf Bewust Polis (naturapolis)
€110,50
Alles Verzorgd Polis (naturapolis)
€125.45
Aanvullend
€1,95 vanaf*
Tandarts
€13,25 vanaf*

Zelf Bewust Friesland zorgverzekering

Met de Zelf Bewust Polis van Friesland krijg je een volledige vergoeding (100%) voor zorg vanuit de basisverzekering bij de aangesloten zorgverleners. Op de website van zorgverzekeraar Friesland bekijk je alle gecontracteerde zorgverleners waar jij je kunt laten behandelen zonder extra kosten in 2020. Ga je met deze Friesland zorgverzekering naar een niet aangesloten zorgaanbieder? Dan krijg je maximaal 70% vergoedt van de zorgverzekeraar. De goedkoopste Friesland zorgverzekering is de naturapolis Zelf Bewust. Meer weten? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de website van Friesland om alle details nog eens rustig door te nemen.

Alles Verzorgd zorgverzekering Friesland

De Alles Verzorgd Polis van zorgverzekeaar Friesland is ook een naturapolis net als de Zelf Bewust Friesland zorgverzekering. Je krijgt voor een iets hogere zorgpremie een hogere vergoeding bij niet aangesloten zorgverleners. Met deze zorgverzekering Friesland krijg je 100% vergoed bij aangesloten zorgverleners, en maximaal 80% bij niet-gecontracteerde zorgaanbieders. Bereken je premie direct op onze website of bij de Friesland zelf. Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door!

Eigen risico zorgverzekering van de Friesland

Het is mogelijk om extra premie korting te krijgen bij een Friesland zorgverzekering 2020, namelijk via het eigen risico. Je hebt de mogelijkheid om het verplichte eigen risico vrijwillig te verhogen. Door dit bedrag te verhogen ga je extra korting krijgen op de maandelijkse zorgpremie voor de zorgverzekering Friesland. Het minimale bedrag is in 2020 opnieuw 385 euro, je hebt de mogelijkheid om dit bedrag te verhogen naar maximaal 885 euro. Met name consumenten die weinig tot geen zorgkosten maken kunnen hierdoor extra voordelig een Friesland zorgverzekering afsluiten.

De Friesland zorgverzekering vergelijken

Nu je weet wat de Friesland zorgverzekering 2020 te bieden heeft is het tijd om te gaan vergelijken. Er zijn natuurlijk veel andere zorgverzekeraars die mischien voor jou wel de beste zorgverzekering aanbieden. Met behulp van de zorgvergelijker 2020 kun jij op een duidelijke manier vergelijken op basis van jouw persoonlijke situatie. Met behulp van een aantal filter krijg je binnen no-time een overzicht te zien van de beschikbare zorgverzekeringen. Vergeet niet dat je gewoon je tijd kunt nemen om te bepalen of jij gaat overstappen. Je hebt ongeveer zeven weken de tijd om een andere zorgverzekering te kiezen. Het overstappen? Dat regel je altijd gewoon op de website van de zorgverzekeraar.