hema-2020-zorgverzekering-vergelijken

HEMA zorgverzekering 2020

Een HEMA zorgverzekering in 2020 de beste keuze voor jou? Na het lezen van deze pagina weet jij exact wat zorgverzekeraar HEMA te bieden heeft aankomend jaar. Veel consumenten weten inmiddels de weg te vinden naar HEMA om daar hun zorgverzekering HEMA af te sluiten. In 2020 is de verwachting dat veel consumenten opnieuw een HEMA zorgverzekering zullen gaan afsluiten. Onze bezoekers kiezen ieder jaar steeds vaker voor een zorgverzekering van HEMA, maar de vraag blijft natuurlijk, welke zorgverzekering moet ik  kiezen?

Zorgverzekering HEMA

Zorgverzekeraar HEMA biedt in 2020 opnieuw één HEMA zorgverzekering aan, en dit is een combinatiepolis. HEMA is een samenwerking aangegaan met Menzis, en biedt dus sinds 2014 ook zorgverzekeringen aan. Een prima zorgverzekering, met de kennis en service van het grote Menzis in 2020 is ook zeker niet verkeerd. Je kunt de HEMA zorgverzekering 2020 vergelijken met alle andere zorgverzekeringen met behulp van onze zorgvergelijker 2020, of bereken je premie op de website van de zorgmaatschappij. Wij verwijzen onze bezoekers namelijk altijd door voor het afsluiten naar de zorgverzekeraar.

Keuze

Premie

Basisverzekering
€111.00
€885 euro eigen risico
€87.00
Aanvullend vanaf
€7.50
Tandarts vanaf
€12.00

Aanvullende zorgverzekering HEMA

Dekt de HEMA zorgverzekering basis niet voldoende? De zorgverzekeraar biedt verschillende aanvullende zorgverzekeringen aan. Ongeveer 70% van de klanten die een zorgverzekering HEMA hebben kiezen ervoor om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Dit is overigens niet verplicht, maar in sommige situaties wel slim te noemen.

 

Je kan bij HEMA al voor 7.50 euro in de maand een aanvullende HEMA zorgverzekering afsluiten. Klik op premie berekenen en wij verwijzen je graag door naar de site van HEMA, hier bereken je je premie, en kun je vervolgens de zorgverzekering afsluiten. Direct zaken doen is wel zo klantvriendelijk :).

Tandartsverzekeringen van HEMA

Verwacht jij extra kosten van de tandarts in 2020? Het is slim om dan even de mogelijkheden te bekijken van zorgverzekeraar HEMA. De zorgverzekeraar biedt namelijk drie verschillende HEMA tandartsverzekeringen aan. Een voordelige tandartsverzekering van HEMA kost 12,50 euro per maand. Deze premie ga je bovenop de premie betalen voor je basis HEMA zorgverzekering 2020, en het is dan ook niet verplicht aanvullend verzekerd te zijn.

 

Met de goedkoopste HEMA tandartsverzekering krijg je een vergoeding tot 250 euro per jaar voor de tandartskosten. Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar HEMA, hier lees je dan ook alle details terug.

Premie HEMA zorgverzekeringen

De HEMA zorgverzekering kost in 2020 dus 111 euro, met een eigen risico van 385 euro. De zorgverzekering HEMA komt ook nog met een leuk extraatje, je krijgt namelijk 10% korting op bijna alles in de winkel van HEMA. Voor vragen over de zorgverzekering HEMA in 2020 worden beantwoord door een zorgadviseur, zij bieden je ondersteuning wanneer het even tegenzit, of wanneer je zit met een aantal vragen.

 

Het is mogelijk om de HEMA zorgverzekering 2020 te vergelijken op ZorgWiser.nl, met behulp van de zorgvergelijker 2020 bekijk jij binnen enkele minuten welke zorgverzekering het beste bij jou past in 2020. Het overstappen? Dat doe je natuurlijk gewoon bij de zorgverzekeraar zelf!

Eigen risico HEMA zorgverzekering

Ben jij jong en of gezond? Dan kun jij extra voordelig een zorgverzekering HEMA afsluiten. Het is namelijk mogelijk om het eigen risico vrijwillig te verhogen, hierdoor krijg jij extra korting op de zorgpremie. Het eigen risico in 2020 is opnieuw minimaal 385 euro, dit bedrag ga jij betalen wanneer je gebruik gaat maken van zorg vanuit de basisverzekering.

 

Je kunt dit bedrag verhogen naar maximaal 885 euro, en hierdoor wordt je HEMA zorgverzekering 2020 goedkoper. Let op! Het is niet aan te raden, als jij kosten denkt te gaan maken in 2020 om het eigen risico te verhogen. De kosten zijn altijd voor eigen rekening tot het eigen risico op is. Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar HEMA, hier lees je alle details over de premie en de premie korting via het eigen risico.