promomvendum-2020-zorgverzekering

Promovendum zorgverzekering 2020

De Promovendum zorgverzekering 2020 afsluiten? Lees de belangrijkste zorgverzekering Promovendum details op deze pagina. Zorgverzekeraar Promovendum biedt een basisverzekering aan die altijd komt met een vrije keuze ziekenhuizen. Je kunt dus naar iedere ziekenhuis in Nederland terecht voor zorg vanuit de basisverzekering.

 

De Promovendum zorgverzekering premie is 107,50 euro per maand aankomend jaar. In Nederland hebben  bijna 300.000 mensen een zorgverzekering van Promovendum, en veel zaken zoals declaraties kun je online regelen via mijn Promovendum.

Zorgverzekering Promovendum

Met de basis Promovendum zorgverzekering worden onder andere een ziekenhuis behandeling, huisarts bezoek en ziekenvervoer en verloskundige zorg vergoed. De overheid bepaalt ieder jaar de inhoud, de zorgverzekeraars bepalen echter zelf de hoogte van de premie.  Kies jij voor Promomvendum in 2020 dan sluit je een naturapolis af, je kunt je laten behandelen zonder extra kosten bij alle 32.000 aangesloten zorgverleners.

 

Op de site van Promovendum kun je gebruik maken van de zorgzoeker om de aangesloten zorgaanbieders te bekijken. Ook alle huisarts, tandartsen en ziekenhuizen zijn aangesloten. Er zijn dus zeker wel een aantal voordelen te noemen van de Promovendum zorgverzekering 2020, sluit jij hem af?

Keuze

Premie

Basisverzekering
€107,50
Aanvullend vanaf
€8,90
Tandarts vanaf
€14,90

Aanvullende zorgverzekeringen van Promovendum

Dekt de basis Promovendum zorgverzekering 2020 niet voldoende? Kies dan een aanvullende verzekering voor een betere dekking aankomend jaar. Zorgverzekeraar Promovendum biedt aanvullende modules aan vanaf 8,90 euro per maand. De meeste mensen maken gebruik van fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen, en deze behandelingen worden niet vergoed vanuit de verplichte basisverzekering.

 

Om niet te veel extra kosten te maken zou een aanvullende verzekering slim zijn. Het afsluiten is overigens niet verplicht, maar in sommige situaties wel handig. Voor meer informatie over de modules en de zorgverzekering Promovendum verwijzen wij je door naar de website van de verzekeraar.

Promomvendum Tandartsverzekeringen

Ga je vaker naar de tandarts in 2020? Een tandartsverzekering zou dan van pas kunnen komen. Zorgmaatschappij Promovendum biedt tandartsverzekeringen aan vanaf 14,90 euro per maand. Hiervoor ga je een vergoeding krijgen voor de kosten die gemaakt worden bij de tandarts.

 

Je kan dus op verschillende manieren je Promovendum zorgverzekering 2020 uitbreiden, en veel mensen doen dit dan ook. Wil jij meer weten over deze mogelijkheden? Klik op premie berekenen en bezoek de website van Promovendum. Je sluit je zorgverzekering Promovendum altijd direct bij de verzekeraar af.

Premie Promovendum zorgverzekering

De premie voor een Promovendum zorgverzekering in 2020 is 107,50 euro, met eigen risico van 385 euro. Het is mogelijk om de zorgpremie te verlagen, je zou dan het eigen risico kunnen verhogen. De premie wordt bepaalt door zorgverzekeraar Promovendum, en zal tegen 12 november bekend gemaakt worden.

 

Vanaf dan is het ook mogelijk om de zorgverzekering Promovendum 2020 te vergelijken met de slimme zorgvergelijker 2020 van ZorgWiser.nl. Het afsluiten van de zorgverzekering polis doe je overigens gewoon bij de verzekeraar zelf!

Eigen risico Promomvendum zorgverzekering

Maak jij weinig tot geen zorgkosten? Dan zou het wel eens slim kunnen zijn om het eigen risico zorgverzekering vrijwillig te verhogen. Door dit te doen gaat de zorgverzekeraar je extra korting geven op de Promovendum zorgverzekering 2020 polis. Het eigen risico is in 2020 opnieuw voor iedereen minimaal 385 euro, je kan dit bedrag verhogen tot maximaal 885 euro.

 

Let op! Het is niet voor iedereen de juiste keuze om het eigen risico te veranderen, de gemaakte kosten zullen voor eigen rekening zijn voordat het eigen risico op is. Als jij je zorgpolis vergelijken wilt, zou je gebruik kunnen maken van onze slimme zorgvergelijker 2020, hier kun je direct de hoogte van het eigen risico aangeven.