salland-2020-zorgverzekering-vergelijk-je-hier

Salland zorgverzekering 2020

In 2020 een Salland zorgverzekering hebben? Bekijk de zorgverzekering Salland hier en lees alle informatie over de zorgverzekering van zorgverzekeraar Salland. Het is weer mogelijk om een nieuwe zorgverzekering te kiezen voor het nieuwe jaar, maar welke polis past het beste bij jou? Om antwoord te vinden op deze vraag zou je de Salland zorgverzekering kunnen vergelijken en de premie berekenen.

 

Op ZorgWiser.nl informeren wij onze bezoekers over de Salland zorgverzekering 2020 en bieden wij je de mogelijkheid om de zorgverzekering Salland te vergelijken via de slimme zorgvergelijker 2020 van ZorgWiser.nl.

Zorgverzekering Salland

Afgelopen jaar was de zorgverzekering Salland uitgeroepen tot de beste naturapolis van Nederland. Er zijn zeker voordelen te noemen van de zorgverzekering Salland 2020, zo heeft de zorgverzekeraars met ruim 90 procent van de zorgverleners in de regio Salland een contract. Een ander groot voordeel van een Salland zorgverzekering is dat je bij niet-gecontracteerde zorverleners ook 90 procent van de nota vergoed krijgt.

 

Bij de meeste zorgverzekeraars krijg je normaal gesproken bij niet aangesloten zorgaanbieders 70% procent vergoed. Iedereen is natuurlijk welkom bij zorgverzekering Salland, maar de regio waar Salland zich voornamelijk op focused is in de provincie Overijssel en Gelderland.

Keuze

Premie

Basisverzekering
€106,90
€885 euro eigen risico
€89,40
Aanvullend vanaf
€5,85
Tandarts vanaf
€11,00

Aanvullende zorgverzekering van Salland

Als de zorgverzekering Salland basis in 2020 niet voldoende dekking gaat geven, zou je aanvullend kunnen verzekeren. Niet alle behandelingen worden namelijk vergoed vanuit de verplichte basisverzekering, denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie of  anticonceptie vanaf 21 jaar.

 

Zorgverzekeraar Salland biedt aankomend jaar 4 verschillende aanvullende verzekeringen aan. De goedkoopste aanvullende Salland zorgverzekering is 5,85 euro per maand en biedt dekking voor onder andere fysiotherapie en een anticonceptie vergoeding. Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de zorgverzekeraar, hier kun je de informatie terugvinden en de zorgverzekering Salland afsluiten.

Tandartsverzekering Salland in 2020

Verwacht jij extra kosten van de tandarts in 2020? Je kan de Salland zorgverzekering 2020 uitbreiden met drie verschillende tandartsverzekeringen. Een tandartsverzekering van zorgverzekeraar Salland is beschikbaar vanaf 11 euro per maand. Met de goedkoopste Salland tandartsverzekering krijg je een vergoeding voor de tandartskosten tot 250 euro per jaar.

 

De kosten zijn altijd hoog bij de tandarts, met name als je iets vaker dan de periodieke controles naar de tandarts gaat. Het uitbreiden van de zorgverzekering Salland zou dan zeker een slimme keuze zijn. In de slimme zorgvergelijker 2020 kun jij ook aangeven of je een tandartsvergoeding wilt ontvangen van de zorgverzekeraar.

Premie Salland zorgverzekering

De Salland zorgverzekering 2020 premie is 106,90 euro met een eigen risico van 385 euro. Het is mogelijk om een extra korting te krijgen op de premie voor een zorgverzekering Salland. Je kunt het eigen risico namelijk vrijwillig verhogen, hierdoor gaat zorgverzekeraar Salland de premie verlagen.

 

Het is overigens niet slim om zomaar het eigen risico te veranderen, de gemaakte kosten zullen altijd voor eigen rekening zijn tot het eigen risico op is. De eigen risico zorgverzekering is in 2020 opnieuw voor iedereen minimaal 385 euro, dit kan je verhogen tot maximaal 885 euro.

Eigen risico Salland zorgverzekeringen

Jonge mensen en gezonde mensen kunnen extra besparen op de zorgverzekering. Door het eigen risico zorgverzekering te verhogen, krijg je extra korting op de Salland zorgverzekering aankomend jaar. Het eigen risico in 2020 gaat niet stijgen, en blijft dus gelijk op 385 euro. Je kunt dit bedrag ophogen met 100 euro, tot maximaal 885 euro eigen risico.

 

Bereken je premie via de slimme zorgvergelijker 2020 op onze site, of ga direct de premie van de Salland zorgverzekering 2020 bereken bij de zorgverzekeraar. Je doet immers uitsluitend directe zaken met de zorgmaatschappij!