de-zorgverzekering-wijzigen-in-2020

Zorgverzekering wijzigen 2020

Je zorgverzekering wijzigen voor 2020? Dat kan natuurlijk via ZorgWiser.nl! Ieder jaar heb je de mogelijkheid om zorgverzekering te wijzigen naar bijvoorbeeld de goedkoopste basisverzekering van 2020. De inhoud van de basisverzekering wordt ieder jaar aangepast door de overheid, de premie die je hiervoor gaat betalen bepalen de zorgverzekeraars zelf.

 

Als je je zorgverzekering wijzigen wilt is het mogelijk om dit te doen via onze slimme zorgvergelijker 2020. Met behulp van een aantal gegevens gaat de vergelijker voor jou aan de slag, en toont de beste en goedkoopste zorgverzekeringen gelijk bovenaan!

Zorgverzekering wijzigen vóór 1 januari

Het is mogelijk om een nieuwe zorgverzekering te kiezen en deze af te sluiten vanaf 12 november. Op Prinsjesdag zal de overheid de laatste wijzigingen bekend gaan maken, vervolgens hebben de zorgverzekeraars tot uiterlijk de 12e van november de tijd om de zorgpremies bekend te maken. De zorgverzekering wijzigen kan ongeveer 7 weken per jaar, maar in sommige situaties kun je zelfs je zorgverzekering wijzigen tot 1 februari 2020.

 

Maar wat is nou het verschil? Als jij tussen 12 november en 31 december je zorgverzekering wijzigd, zegt je nieuwe zorgverzekeraar je oude polis op. Het overstappen is dus eenvoudig in deze periode, wij maken het nog makkelijk met behulp van onze slimme zorgvergelijker 2020!

De Friesland
€ 106,75
FBTO
€ 109.95
HEMA
€ 111.-
Ditzo
€ 109,95

Zorgverzekering wijzigingen na 1 januari

Wil jij meer tijd hebben om je zorgverzekering te vergelijken? Dat kan uiteraard. Je kan namelijk de zorgverzekering wijzigen tot uiterlijk 1 februari 2020 als jij je oude zorgverzekering zelf hebt stopgezet. Het is belangrijk dat je echt vóór 1 januari je huidige zorgverzekering hebt stopgezet, dit geeft je de mogelijkheid om de beste zorgverzekeringen te vergelijken en de zorgverzekering wijzigen op je gewenste moment.

 

Als je niet wilt overstappen maar een alleen je zorgverzekering wijzigen, zou je dit het beste kunnen doen voor 1 januari. Zo kun je je basisverzekering aanpassen, of je basisverzekering uitbreiden met een aanvullende zorgverzekering.