zorgverzekering-2020-van-zorg-en-zekerheid

Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2020

De Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2020 kent drie varianten. Zo kun je kiezen uit een online naturapolis, een naturapolis en een restitutie Zorg en Zekerheid zorgverzekering aankomend jaar. Een groot voordeel van de zorgpolis is dat je gewoon bij iedere ziekenhuis terecht kunt zonder te moeten nadenken of deze een contract heeft met de zorgverzekeraar.

 

Afgelopen jaar had ongeveer een half miljoen Nederlanders een Zorg en Zekerheid verzekering afsloten. Bekijk hieronder de mogelijkheden, en sluit de zorgverzekering direct af op de website van Zorg en Zekerheid!

Zorgverzekering Zorg en Zekerheid

Als jij je zorgzaken online wilt regelen, zou de Zorg Gemak Polis Zorg en Zekerheid zorgverzekering wellicht de juiste voor jou. Dit is overigens de goedkoopste zorgverzekering Zorg en Zekerheid voor het nieuwe jaar. Naast deze heb je nog de keuze uit een naturapolis (Zorg Zeker Polis) en een restitutie zorgverzekering (Zorg Vrij Polis).

 

De overheid bepaalt de inhoud van de verplichte basisverzekering, de premie die hier bij komt bepalen de zorgverzekeraars zelf. Als je nog niet zeker weet of de zorgverzekering Zorg en Zekerheid de juiste voor jou is, kun je altijd gebruik maken van onze slimme zorgvergelijker 2020.

Keuze

Premie

Zorg Gemak Polis
€111,95
Zorg Zeker Polis
€117,94
Zorg Vrij Polis
€122,50
Aanvullend vanaf
€12,55

Premie Zorg en Zekerheid zorgverzekering

De premie voor een Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2020 wordt bepaalt door de zorgverzekeraar zelf. De inhoud van de basisverzekering wordt bepaalt door de overheid, het vergelijken is dus ieder jaar weer belangrijk om te doen. De goedkoopste zorgverzekering Zorg en Zekerheid is de online naturapolis, je krijgt een beperkte vrije zorgkeuze en dient al je zaken online te regelen.

 

Ook hangt de hoogte van de zorgpremie af van het eigen risico, je kan namelijk het eigen risico vrijwillig verhogen. De zorgverzekering Zorg en Zekerheid biedt de mogelijkheid om zowel een beperkte- als een volledige vrije zorgkeuze te hebben.  Met behulp van onze slimme zorgvergelijker 2020, kom jij binnen enkele minuten erachter welke de goedkoopste basisverzekering het beste aansluit in jouw situatie.

Aanvullende zorgverzekering Zorg en Zekerheid

Het is mogelijk om de Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2020 uit te breiden, de meeste mensen kiezen hiervoor om zo een betere dekking te krijgen. Niet alle zorg behandelingen vallen namelijk onder de basisverzekering, een aanvullende zorgverzekering zou dan in sommige gevallen handig zijn. De meeste consumenten kiezen om aanvullend te verzekeren voor bijvoorbeeld fysiotherapie behandelingen, of om een vergoeding te ontvangen voor het gebruik van alternatieve geneeswijzen.

 

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid biedt in 2020 zeven verschillende aanvullende modules aan. Je kunt kiezen op basis van zorgbehoeftes of op basis van je leefsituatie. De goedkoopste aanvullende Zorg en Zekerheid zorgverzekering kost 12,55 euro per maand. Voor meer informatie verwijzen wij  je door naar de site van de verzekeraar, hier kun je vervolgens ook de zorgverzekering Zorg en Zekerheid berekenen en afsluiten.

Eigen risico Zorg en Zekerheid zorgverzekeringen

De goedkoopste basisverzekering van Zorg en Zekerheid hangt af van het eigen risico. De zorgverzekeraar biedt namelijk een mooie extra korting op de premie wanneer jij het eigen risico zorgverzekering vrijwillig gaat verhogen. Zo kun je dus de dure restitutie zorgverzekering Zorg en Zekerheid flink goedkoper maken. Maar is dit wel handig om te doen? Met name kiezen jonge en gezonde mensen ervoor om het eigen risico te verhogen.

 

De gemaakte zorgkosten zullen in bijna alle gevallen eerst voor eigen rekening zijn, voordat de zorgverzekeraar gaat inspringen. De slimme zorgvergelijker 2020 op ZorgWiser.nl maakt het vergelijken op basis van het eigen risico zeer eenvoudig. Het afsluiten van een Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2020 doe je gewoon bij de verzekeraar zelf!